Osakeannit

    Medrian Oy yhtiön esittely esite    
Medrian Oy osakeanti 12.12.2018 alkaen.
 • Osakeannissa enintään 
  240 000 kpl yhtiön
  B-sarjan osakkeita (äänioikeudeton). Hinta 10€ / osake .  Merkintälomake löytyy tämän sivun lopusta. 


  Yrityksen kotisivut http://www.medrian.fi

  *Jokainen on istunut jossain vaiheessa hammaslääkärin tuolissa ja toivonut, että istunto olisi pian ohi. Nesteitä kertyy nieluun, epämiellyttävät maut toimenpiteistä suussa, leuat väsyvät, huoli kielestä suussa- osuuko pora, onko hammaslääkärin tiellä …

  *Hammaslääkäreille, Suuhygienisteille ja hammashuollon ammattilaiselle toimenpiteissä tunnettuja haasteita: Työergonomia. Tarvitaan lisäkäsiä poistamaan nesteitä suusta. Vilkas kieli tulee häiritsemään toimenpidettä tutkimalla hoidettavaa aluetta hidastaen toimenpidettä, tarvitaan lisäkäsiä pitämään kieli pois toimenpidealueelta. Potilaan leuat väsyvät, pyydettävä potilasta avaamaan suuta …

  Medrian Oy on kehittänyt näiden ongelmien ratkaisun HELPie yhdistetty purutuki, kielenpidin, syljenimu. Yli 95% potilaista haluaa seuraavallekin kerralle HELPien käyttöön. HELPie lyhentää tuolityöaikaa jopa yli 30% .

  HELPien käytöllä hammaslääkärikäynti tulee miellyttävämmäksi.

  Medrian OY.n askeleet ja merkkipaalut:

  2012 Haaste hammashuollossa tunnistetaan ja keksitään ajatus yhdistetystä kertakäyttöisestä purutuki, syljenimu ja kielenpitimestä.

  2014 Perustetaan Medrian Oy kehittämään ajatusta ja tuotteistamaan tuote. HELPie syntyi.

  2014-2015 HELPie osallistui laatuinnovaatiokilpailuun ja pääsi loppusuoralle kolmen parhaan laatuinnovaation joukkoon.

  2015-2016 Tuotekehittely jatkui. Useita iteraatiokierroksia. HELPie ensiesiteltiin suurelle maailmalle Dubain kansainvälisillä hammaslääketieteen messuilla.

  2016-2017 Marraskuussa 2016 HELPie sai kunniamaininnan hammaslääketieteen messuilla hammaslääketieteen edistysaskeleena. HELPie tuotantoa kehitetään ja HELPie saa rinnalle muita uusia innovatiivisia tuotteita HELPtray ja Sakula tuoteperhe.

  2017-2018 Medrianin tuotanto saatettu kuntoon vastaamaan useiden kymmenien miljoonien liikevaihdon haasteisiin. Solmittiin ensimmäinen merkittävä jakelusopimus Lähi-idän 18 maahan. Yhtiöllä ensimmäinen voitollinen tilikausi.

  2018-2019 Medrian Oy.llä B-osakeanti, josta saatavilla rahoilla yhtiötä laajennetaan ja järjestetään Medrianin loistaville innovatiivisille tuotteille niiden arvoinen markkinointi. Mahdollisesti laajennetaan portfolioa.

  LIITY SINÄKIN MEDRIAN OY.n OMISTAJIIN MERKITSEMÄLLÄ MEDRIAN OY.n ANNISTA YHTIÖN B-OSAKKEITA.
  NÄIN MAHDOLLISTAT MYÖS SEN ETTÄ SINÄKIN PÄÄSET NAUTTIMAAN LOISTAVIEN NÄKYMIEN HYVÄSTÄ TUOTOSTA JA OMISTUKSEN ARVONNOUSUSTA TULEVAISUUDESSA.

  Lisää tietoa annista ja Medrian Oy.stä klikkaamalla Medrian Oy yhtiön esittely esite


  Tutustu tuotteeseen:
  http://medrian.fi/fi 

  Medrian Oy kielenpidin video 

  Medrian Oy Helpie käyttöohje

  Annin järjestäjä:

  Osakeannin tekijät Oy 

  Osakeannin tekijät


Osakekauppa

Tällä hetkellä ei ole osakkeiden osto- tai myyntitarjouksia.   Osakeanti sivulla löytyy Medrian Oy:n osakeanti.

Tulevat osakeannit

Yrityskontaktit ovat saaneet positiivisen vastaanoton, Medrian Oy on avannut osakeannin ja toinen yritys on jo suunnittelemassa osakeantia. Täydennämme tietoja asian edetessä.
Kaksi uutta kohdetta sijoittajalle
 • Yrityskontaktit ovat saaneet positiivisen vastaanoton, Medrian Oy on avannut osakeantinsa ja toinen yritys on jo suunnittelemassa osakeantia. Täydennämme tietoja asian edetessä.